Usluge


Dizajn, izrada, održavanje i optimizacija Web sajtova

Dizajniramo i izrađujemo statičke i dinamičke web prezentacije, blogove i online prodavnice. Ukoliko imate web sajt ali želite da ga promenite, modernizujete ili jednostavno dodate novosti, tu smo da vam ponudimo inovativna rješenja koja će poboljšati i osvježiti vašu prezentaciju. Nudimo i usluge jednokratnog, kao i periodičnog održavanja, ažuriranja i unosa sadržaja.

wbst

serv021

Prodaja, servis, održavanje i puštanje u rad računara, mobilnih telefona, tableta, smart televizora, štampača i ostale opreme

Prodaja i servis računara i računarske opreme, savjetovanje pri kupovini, ugradnja i zamjena komponenti, instalacija i reinstalacija operativnih sistema i softvera za računare (Windows XP/7/8/8.1, Mac OS, Linux), mobilne telefone i tablete (Android/WP/iOS/iPhone/iPad). Puštanje u rad računara, pametnih telefona, štampača, WiFi modema, SmartTV-a i ostalih uređaja. Usluge IT konsaltinga i održavanja sistema za firme.


socl03

Facebook / Twitter / Google+ / Linkedin / Instagram / YouTube / …

Kreiranje, unos podataka i vođenje profila i stranica na svim društvenim mrežama. Svakodnevno ili periodično postavljanje materijala na stranice i profil, komunikacija sa klijentima i fanovima putem društvenih mreža, kao i praćenje statistike i analiza podataka te predlaganje novog sadržaja na osnovu istraživanja interesa korisnika. Sve na jednom mjestu!


Marketing i PR

Dizajn logotipa, vizit karti, flajera, plakata i ostalog reklamnog materijala. Pisanje tekstova i drugih sadržaja za određene sajtove, društvene mreže i forume koji su prilagođeni tematici odnosno konkretnoj kampanji radi brendiranja proizvoda ili eventa. Svi tekstovi su SEO friendly i doprinose pozicioniranju kompanije, proizvoda ili eventa na web pretraživačima.

prmr

ads

Reklamiranje na internetu

Milioni korisnika svakog dana u zemlji i regionu pretražuju internet. Među njima ima i onih koji su zainteresovani za Vaš proizvod i Vašu firmu. Vi birate gdje ćete se reklamirati, kome ćete se reklamirati, kao i koliko ćete novca potrošiti na reklamnu kampanju.